Uncategorized

Alaškert ipak prejak za Arsenal

Tivcani su u revanšu u Podgorici na DG areni poraženi od Alaškerta 6-1.. Bolji i skupljii tim ide dalje, a Tivcanima veliko evropsko iskustvo.

5️⃣ U petom minutu prva šansa za goste, spašava Mirkovic nakon neuspjele ofsajd zamke.

2️⃣0️⃣ Nakon toga ništa ozbiljnije se nije dešavalo sve do 20. minuta i stopostotne šanse Montenegra. Mirkovic je snažno šutirao, lopta došla do Argentinca koji je zaobišao golmana i onda neshvatljivo promsšio prazan gol. Nekako mu se lopta zapetljala medju noge.

4️⃣1️⃣ Agdon Mensah , Brazilac počinje goleadu i svoj het-trik za Alaškert u 41, 45. i 48.minutu , sigurno zaslužuje epitet najboljeg igrača utakmice.

Kada se pogleda njegova karijera onda to nije iznenadjenje, klubovi za koje je nastupao poznata su u klupskom fudbalu naročito Portugalu,nije krem evropskog fudbala ali dobar nivo.

Vitória B , Merelinense, Oliveirense, Feirense, Varzim , prvi klub Agboa u Jermeniji je Ararat -Jermenija a kasnije prelazi u Alaškert.

6️⃣0️⃣ minutu Arsenal je smanjio na 3-1. Živkovic je idealno centrirao a odlični centarfor Djordjevic visoko skocio il optu glavom poslao u donji desni ugao. Lijepa akcija koju su započeli Montenegro i Mirkovic.

7️⃣4️⃣ Cetvrti gol za Alaškert postigao je Ekvadorac Yeison Boss Racines . Goati su lukavo i brzo izveli faul i poentirali. Tivcani su protestovali kod sudije, ali bez rezultata.

9️⃣0️⃣ Serob Grigoryan jedan od rijetkih Jermena koji je u sastavu je htio da centrira  lopta je prešla preko noge i prevarila Puletića.

9️⃣0️⃣ Ganijac Annan Mensa je u petom minutu zaustavnog vremena postigao šesti gol za Jermene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *