INO. FUDBAL

Arsenal – Alaškert od 20:30 sati

U revanš susretu prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija u Podgorici se večeras sastaju Arsenal i Alaškert iz Jermenije. Meč se igra na DG areni sa početkom u 20:30 sati. U prvoj utakmici u Jerevanu bilo je neriješeno 1:1.

Kliknite na baner i pratite naše vijesti na telegram kanalu.

Pobjednik ovog susreta igraće protiv mađarskog Debrecina.

Tivćani su u provm meču ostavrili odličan rezultat, ali se vidio veliki kvalitet fudbalera Alaškerta. Prolazak u 2. kolo bio bi istorijski uspjeh za tivatski klub, ali bi donio i dosta bodova crnogorskom fudbalu i povećao njegov koeficijent.

“Nosimo pozitivne utiske iz Jermenije. Arsenal je prvi put izašao na evropsku scenu i naišao na vrlo kvalitetnu ekipu, što je pokazao duel u Jerevanu. Alaškert je uigrana ekipa i naravno ima bolje uslove nego generalno mi u Crnoj Gori, njihova liga je i dosta bolja od naše. Imaju nekoliko klubova koji su konstantno u Evropi, ulaganja u jermenski fudbal su mnogo veća i samim tim su u prednosti .

Vidio sam da je Opština obezbijedila besplatan prevoz do Podgorice i očekujem da ih bude minimum kao u finalu Kupa pod Goricom. Vjerujem da će napraviti lijepu atmosferu i da će to biti noć za pamćenje za Arsenal i crnogorski fudbal uopšte – kazao je za “Pobjedu” pouzdani tivatski fudbaler Nikola Čelebić.

[anwpfl-players type=”scorers” competition_id=”” join_secondary=”1″ season_id=”” league_id=”” club_id=”8445″ limit=”4″ soft_limit=”1″ show_photo=”1″ compact=”0″ hide_zero=”0″ penalty_goals=”0″ games_played=”0″ games_played_text=”Played” group_by_place=”0″ secondary_sorting=”” layout=””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *