Uncategorized

Bakić: Moramo bolje u svakom segmentu

Marko Bakić u izjavi za Pobjedu komentariše igre Budućnosti.

– Ne smijemo da dozvolimo onako da uđemo u utakmicu, da igramo onako kako smo odigrali posljednja dva meča. To je bilo ispod nivoa koji bi trebalo da pokazujemo iz nedjelje u nedjelju. Vjerujem da će stručni štab ispraviti ono u čemu griješimo, kao i da ćemo mi na terenu bolje izvoditi zadatke koje dobijamo – za Pobjedu kaže Bakić, koji nastavlja:

– Ne možemo da budemo zadovoljni remijem, jer Budućnost priznaje samo pobjede. Gubili smo dva razlike, a na kraju nijesmo izgubili. U tome vidim jedinu pozitivnost. Nijesmo odustali, borili smo se, vjerovali i uzeli taj bod koji je svakako bolji nego nijedan. A da moramo bolje, u svakom segmentu – to stoji. Nadam se da će ovo biti prekretnica. Ono što je loše da ostavimo iza sebe, a u nastavku prvenstva da budemo učinkovitiji – ističe dvadeset osmogodišnji vezista.

Budućnost je kandidat za titulu, ali jasno je da trenutno nije na šampionskom nivou.

– Tabela govori sve. Niko se nije izdvojio na vrhu, niti je neko previše zaostao. Kvalitet je ujednačen, svako svakoga može da pobijedi. Mislim da će ovo biti jedna od najneizvjesnijih sezona u domaćem fudbalu. Potpuno se slažem da mi nismo na nivou očekivanja, ali potrudićemo se da što prije promijenimo sliku. Imamo kvalitet i uradićemo sve da se podignemo rezultatski i igrački. Na tri boda smo od vodećeg Dečića, ali mora se obratiti pažnja i na rivale iza nas. Konkretno na Petrovac koji me je prijatno iznenadio u duelu sa nama. Prvenstvo je dugo, biće promjena u vrhu, a iskreno se nadam da ćemo preuzeti prvo mjesto i tu poziciju odbraniti do kraja – naglašava Bakić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *