Uncategorized

Balša Sekulić u Budućnosti

Napadač Balša Sekulić (24), povremeni crnogorski reprezentativac, vratio se u Budućnost za koju je igrao od juna 2016. do kraja 2018. godine.

U međuvremenu je pola sezone proveo u OFK Titogradu, dvije u Podgorici, jednu u Iskri, a prethodna destinacija bila mu je korejski Gangvonu, za koji je na 18 utakmica postigao dva gola.

U međuvremenu je stigao da debituje za crnogorsku reprezentaciju (jedan meč), a juna prošle godine je u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore (SPFCG) izabran za najboljeg igrača domaće lige, igrajući za Iskru.

„Drago mi je što sam zavrijedio povjerenje uprave kluba i što su mi čelni ljudi Budućnosti pružili priliku da se vratim. Lično, za mene je velika čast nositi dres Budućnosti“, rekao je Balša Sekulić za sajt kluba.

„Kada ste u velikom klubu, uvijek je cilj titula, a Budućnost jeste veliki klub pun tradicije i istorije. Očekujem da svi zajedno imamo dobru polusezonu, jer smatram da imamo kvalitetnu ekipu i da možemo da ostvarimo ambicije“, dodao je Sekulić, koji je sa Podgoričanima već osvojio jednu titulu, 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *