Uncategorized

Bjelopoljac postpisao ugovor sa Kelnom

U21 Reprezentativac Crne Gore Emin Kujović potpisao je ugovor za popularne “jarčeve” na dvije godine,sa opcijom produžetka na treću godinu.

Veliki talenat ostaje u Bundesligaškom klubu FC Keln: Emin Kujović produžio je ugovor. Kujović je prošle sezone osvojio DFB kup sa U19. Rođen u Kelnu, ima crnogorsko državljanstvo, prešao je iz Fortune Köln u 1. FC Köln u ljeto 2019. godine i protekle četiri godine je prošao kroz omladinske selekcije FC Kelna . U narednoj sezoni će preći u U21 i tako će igrati u Regionalligi Zapad.

Selektor mlade reprezentacije Crne Gore Nikola Rakojević pozvao je Kujovića za prijateljske mečeve sa Bugarskom i Poljskom.

Kliknite na baner i udjite na našu grupu na Telegramu i prvi dobijate informacije sa sajta .

“Oduševljeni smo što je Emin Kujović, jedan od nosilaca igre i veoma uspješnih U19, produžio svoj ugovor sa našim klubom na dugi rok,” rekao je Lukas Berg, šef omladinskog fudbala.

“Emin se veoma pozitivno razvijao prošle sezone i bio je neizostavan dio U19 tima na terenu i van njega. Emin već ima mnogo kvaliteta i potencijala koji će mu pomoći na putu do profesionalnog fudbala, kako u sportskom, tako i u personalnom smislu.

U povjerljivim razgovorima zajednički smo izradili plan razvoja po mjeri Emina, koji bi trebao ići preko U21, kao našeg najvažnijeg omladinskog tima, u bliskoj vezi sa licenciranim timom u pravcu profesionalnog fudbala. Radujemo se budućnosti sa Eminom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *