TOP VIJESTI

Bori li se FSCG za fudbalskog vunderkinga ? Oko koga se “svadjaju” Manchester City i Juventus

Na kadetskom prvenstvu Evrope u Izraelu , svi pričaju o špicu njemačke reprezentacije koji stilom igre podsjeća na Erlinga Halanda , a malo ko zna da je njegova porodica iz Plava i da on ima crnogorski pasoš. Ovaj 17-godišnjak je mašina za golove i već je na listi Manchester Citya i Juventusa.


Ko je Dzenan Pejčinović u svijetu omladinsko fudbala ?

Dženan Pejčinović (17) je mladi napadač rodjen 2005. godine u Augsburgu , njegova porodica je porjeklom iz Plava.

Pejčinović je počeo u redovima Bajerna iz Minhena , prelazi u Augsburg 2017. godine, Ovaj 17-godišnjak je postigao 12 golova u U17 Bundesligi u aktuelnoj sezoni . Njegovi sjajni nastupi su mu čak doneli nekoliko nastupa selekciju Augsburga do 19 godina.

Takodje , fascinantna je i njegova statistika u kadetskoj reprezentaciji Njemačke za koju je debitovao u avgustu ove godine i za četiri mjeseca na sedam nastupa postigao 11 pogodaka.Da li se Fudbalski savez Crne Gore bori da konačni izbor reprezentacije za koju će nastupati Dženan Pejčinović bude Crna Gora ?

Prema nezvaničnim informacijama koje imamo mladi napadač je bio pozvan 2019.godine na razvojni kamp FSCG za 2005 .godište u Budvi koji je trajao pet dana i da dalje nije pozivan i kontaktiran od strane skauta i selektora FSCG.


Dženan je već zaštitno lice modnog brenda ” Adidas ” a njegov instagram profil možete zapratiti ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *