Liga e Parë Top lajmet

Buducnost dhe Internacional nënshkruan një marrëveshje për bashkëpunim sportiv dhe afarist

 

 

 

Kontratën e cila zgjat deri në fund të sezonit 2024/25, është nënshkruar nga drejtori ekzekutiv i Buduçnostit dhe presidenti i debutuesit në Ligën e Dytë, Velibor Vukoviq.

 

“Buduçnosti si klub ka pasur tri oferta nga divizioni i dytë nga Mali i Zi për bashkëpunim sportiv dhe afarist dhe kontrata me International ka qenë e logjikshme, sepse kemi komunikim të mirë me drejtuesit e klubit që nga kjo verë, kur u ra dakord që ata të përdorin të gjitha burimet e kampit tonë nga dhoma e zhveshjes, përmes palestrës, deri në fushë”, tha Novaković, i cili shtoi, “Novaković është i qartë.

 

Internacional është një nga klubet më të reja në vend, dhe në një kohë të shkurtër arriti një rezultat të dukshëm – klubi, i themeluar në vitin 2021 nga njerëz të rinj dhe ambiciozë, u bë kampion i Rajonit Qendror (Shoqata Centar Club) në sezonin e dytë të ekzistencës së saj dhe me një breshëri fitoi Ligën e Dytë.

 

Tani Internacional ka hedhur një tjetër hap të rëndësishëm në rrugën e tij të zhvillimit, i cili synon ta bëjë klubin një klub të ligës së parë dhe një fabrikë për lojtarët e rinj.

 

“Bashkëpunimi me FK Budućnost, një institucion i sportit malazez, është një moment i madh në historinë e klubit tonë. Ne mezi presim të jemi pjesë e një historie të madhe, dhe kjo është zhvillimi individual dhe i përbashkët i lojtarëve të rinj, që sigurisht është një. nga aktivitetet e FK Internacional”, tha presidenti i Internacionales, Velibor Vukoviq, i cili shtoi.

 

“Fundi i pjesës së parë të sezonit po afron, kështu që tashmë në janar presim përforcimet e para nga Budućnosti, të cilat padyshim do të sjellin stabilizimin dhe përparimin e klubit tonë. Ne ramë dakord për bashkëpunim për kënaqësinë tonë reciproke dhe besoj se bashkëpunimi do ta afrojë Internacionalin me qëllimin e tij kryesor”, tha Vukoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *