INO. FUDBAL

Budućnost predstavila nova pojačanje

Budućnost je danas predstavila pojačanja za drugi dio sezone – u klub su se vratili Petar Grbić i Petar Sekulović (obojica iz Mornara), dok je iz Sutjeske stigao Filip Knežević.

Na predstavljanju novih igrača sportski direktor kluba, Anto Drobnjak, poručio je da pojačanja imaju kvalitet, te da očekuje da će sa njima Budućnost u nastavku sezone igrati bolje nego u jesenjem dijelu.

GRBIĆ: DRAGO MI JE ŠTO SAM SE VRATIO

Nakon godinu i po u Budućnost se vratio Petar Grbić. U Budućnosti je bio od 2019. do 2021. godine, a u tom periodu je osvojio dvije titule i Kup.

„Drago mi je što sam se vratio da završim karijeru tu gdje sam počeo. Maksimlano sam koncentrisan. Želio bih da se zahvalim upravi koja je prepoznala da mogu da pomognem. Pun sam želje i elana da u ovoj godini osvojim titulu”, poručio je povratnik u redove Budućnosti.

“Vratio sam se gdje sam ponikao. Spreman sam – u klubu znaju šta da očekuju od mene. Tu sam da radim i učim i pokažem šta mogu. Navikao sam da pobjeđujem i nadam se da će se to nastaviti”, kazao je mladi vezista.

Ja sam stranac, ne doživljavam to tako. Svaka utakmica je šansa da dam ili namjestim gol. Dajem maksimum za klub za koji igram. Prethodni klub je bio korektan, sve najbolje o njima”, iskren je napadač.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *