Danilo Dragićević: Budva zaslužuje drugoligaša

Dan odluke: Ibar ili Budva u Drugoj Ligi Crne Gore?

 

Sjutra je dan odluke za fudbalske klubove Ibar i Budva, koji će se suočiti u baražu za popunu Druge Lige Crne Gore. Utakmica je zakazana za 17 časova na Stadionu “Bandžovom Brdu”, a očekuje se pun stadion i vatrena atmosfera.

 

 

 

Jedan od ključnih igrača Budve je mladi lijevi bek Danilo Dragićević. 

 

Ovaj devetnaestogodišnjak je prethodne dvije godine proveo u ekipi Petrovca, dok je prvi dio ove sezone započeo u Grblju, a kasnije prešao u Budvu. Dragićević je bio član mlađih kategorija reprezentacije Crne Gore, od U15 do U19, što govori o njegovom talentu i potencijalu.

 

 

Razgovarali smo sa Dragićevićem, koji je podijelio svoja očekivanja od sutrašnjeg meča.

 

“Što se tiče sjutrašnje utakmice, znamo da nas čeka veoma teško gostovanje kod ekipe Ibra, koja ima veoma dobre pojedince, kao što su Globarević i Hot” rekao je Dragićević, ističući snagu protivničkog tima.

 

I pored jakog   protivnika I gostujućeg teerena , Dragićević je optimista:

 

“Ali mi imamo naš jasan cilj, a to je pobjeda i ulazak u drugu ligu koju ovaj klub već duže vrijeme iščekuje. Mislim da grad Budva zaslužuje da ima bar drugoligaše,” dodao je on, naglašavajući važnost ovog uspjeha za svoj tim i grad.

 

“Atmosfera ekipe je na zavidnom nivou, radili smo odlično i pošteno ovih proteklih dana. Šef struke nam je dao jasna zaduženja za sutrašnju utakmicu i spremni smo da pokupimo ta tri boda u gostima,” zaključio je Dragićević.

  • TOP VIJESTI

Rade Bulić preuzeo Rudar, cilj vraćanje u Prvu ligu

June 22, 2024

Pljevlja, 22. juni 2024. - Radosav "Rade" Bulić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde i klubova u Srbiji, Rusiji i Poljskoj

Miljan Radović "sklapa"  turbo Sutjesku , treba da potpišu 4 nova igrača

June 21, 2024

Prema nezvaničnim informacijama, trener Miljan Radović je odlučio da u ovom prelaznom roku pojača Sutjesku mlađim igračima.

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog

June 20, 2024

S obzirom na činjenicu da je iza Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića

Dečić otputovao na Zlatibor , dva nova fudbalera u ekipi

June 20, 2024

Fudbaleri Dečića otputovali su na desetodnevne pripreme na Zlatibor, kako nezvanično saznajemo. Na listi putnika  su dva nova lica koja bi trebalo da budu buduća pojačanja tima.