TOP VIJESTI

DERBI U KOTORU, OTRANT OLYMPIK DOČEKUJE ISKRU

Bokelj - Igalo

 

Derbi u Kotoru, ali stižu vijesti o  “potresima” u FK Igalo 1929.

Uprava kluba sa „Solila“ smijenila je trenera Petra Gušića i to u trenutku kada je Igalo na čelu tabele Druge lige i dan uoči derbija sa Bokeljom. Prema navodima portala Radio Televizije Hereg Novi, do raskida saradnje je došlo zbog neslaganja jednog igrača i trenera.

Raskinuti su ugovori sa još dva igrača Bojanom Bigovićem i  Urošom Vujičićem. Stručni štab će do pronalaska novog šefa stručnog štaba voditi dosadašnji pomoćnici Dejan i Krsto Perović.

 

FK Otrant Olympik - FK Iskra

Utakmicu sa  Iskrom najavljuje Adrijan Rudović: Očekuje nass zahtjevna utakmica, tabela ne pokazuje pravi kvalitet ekipe  iskre, imaju dosta igrača iskusnih i očekujem tešku  utakmicu, mi igramo kući i moramo pokazati da smo zasluženo u prve tri ekipe nakon odigrana četiri kola   kola. Idemo na pobjedu kao i svaku utakmicu.

 

 

FK Berane - FK Kom

 

Duel u Beranama najvaljuje  Vladimir Perišić  trenutno najbolji strijelac Koma i 2.CFL.

Znamo da nas čeka teška utakmica, ekipa Berana je poslednja na tabeli i sigurno da će dati sve od sebe da prekinu niz loših rezultata. S druge strane mi smo favoriti i ukoliko damo svoj maksimum mislim da pobjeda nećre izostati.

 

FK Internacional - FK Grbalj

 

 

 

FK Podgorica - FK Lovćen

 

Utakmica izmedju Podgorice i Lovćena je odložena, razlog odlaganja što su tri igrača Podgorice braća Vračar i Mrvaljević u mladje selekcije reprezentacije Crne Gore.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *