Derbije u Podgorici i Nikšiću sude Branko Odalović I Dalibor Vujisić

Delegirane su sudije za 35. kolo Meridianbet 1.CFL .

 

Branko Odalović  iz  sudiće derbi kola  između Budućnosti i Mornara . Sa njim su pomoćnici  Marko Gojković   i Dragan Vujović , a Nikola Cvijović  je četvrti sudija.

 

 

Jedinstvo Franca   u Bijelom Polju dočekuje Petrovac, a ovaj susret će suditi  Miloš Bošković. Sa njim su asistenti Goran Šućur   i Miladin Nelević , dok je četvrti sudija   Miloš Laličić.

 

Nikola Dabanović  sudiće utakmicu Arsenala  i Mladosti Lob,Bet u Tivtu , a pomažu mu Marjan Paunović   i Miodrag Brajović. Četvrti sudija je Vladimir Bjelica.

 

 

 

Glavni sudija na meču  Sutjeska Meridianbet  – Dečić Admiralbet  je Dalibor Vujisić. Pomažu mu Nikola Radulović  i Nikola Vujović. Četvrti sudija je  Radoje Pajović.

 

Ivan Šarac  sudi utakmicu  Jezero – Rudar  u Beranama . Pomažu mu Jovan Došljak  i Vojin Ostojić , dok je četvrti sudija Marko Ćupić.

 

  • TOP VIJESTI

Rade Bulić preuzeo Rudar, cilj vraćanje u Prvu ligu

June 22, 2024

Pljevlja, 22. juni 2024. - Radosav "Rade" Bulić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde i klubova u Srbiji, Rusiji i Poljskoj

Miljan Radović "sklapa"  turbo Sutjesku , treba da potpišu 4 nova igrača

June 21, 2024

Prema nezvaničnim informacijama, trener Miljan Radović je odlučio da u ovom prelaznom roku pojača Sutjesku mlađim igračima.

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog

June 20, 2024

S obzirom na činjenicu da je iza Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića

Dečić otputovao na Zlatibor , dva nova fudbalera u ekipi

June 20, 2024

Fudbaleri Dečića otputovali su na desetodnevne pripreme na Zlatibor, kako nezvanično saznajemo. Na listi putnika  su dva nova lica koja bi trebalo da budu buduća pojačanja tima.