INO. FUDBAL

Dobre vijesti za Mornar

Hrvatski intenacionalac u redovima Mornara, počeo je trenirati sa ekipom, sada je to samostalno trčanje, postepeno uvodjenje u pun intezitet treninga i očekuje se da visoki štoper biti spreman za prvenstvene duele koji očekuju ekipu Mornara.

Lukas je ljetos na prvom treningu u dresu Mornara, posle potpisivanja jednogodišnjeg ugovra, doživio tešku povredu – prelom noge, što je uzrokovalo da da odsustvuje sa terena prvi dio prvenstva.

  • Dobro je, postepeno ulazim u trening. Treba će mi još neko vrijeme da uđem u puni rad, ali dobro napreduje. Iza mene je jedan loš period u karijeri, pošto je ovo bila prva ozbiljna povreda otako se bavim fudbalom. Ali nadam se da ću iz ove situacije izaći jači i da ću pomoći Mornaru u borbi za bolji plasman u nastavku i da ću ispuniti očekivanja kluba od mene-. Jasan je Lukas Rošić.

Ovaj 25-godišnji štoper u svojoj je karijeri igrao još za Maksimir, Krk, Vodice, Orijent u-19, Marsonija i Novigrad. Šef stručnog štaba Mornara Andrija Delibašić je na početku priprema objasnio da će im dosta značiti povratak Rošića.

  • Pored toga očekujem povratak momka koji je na startu jesenjeg dijela priprema, odnosno na prvom treningu prošlog ljeta zadobio lom noge. Riječ je o „štoperu“ Lukasu Rošiću kojije došao iz hrvatske Marsonije. Oporavio se i već danas se stavio na raspolaganje i to bi možda moglo da bude naše najveće pojačanje. Izjavio je Delibašić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *