Uncategorized

Džudović : Zaluženo

Imali smo igru, igrali otvoreno, ali svaki put pod Goricom je teško, jer nije lako probiti odbranu protivnika. Posebno ne kada primite pogodak kakav smo mi primili u uvodnoj fazi utakmice. Imali smo dobru energiju dva igrača koja su krenula naprijed, a u želji da napadnemo što prije napravimo grešku, izgubimo loptu i rival nas kazni… Tada postaje sve teže, ali momci su pokazali ogromnu želju, volju i htjenje“, rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Miodrag Džudović, koji je dodao:

„Smatram da nismo zaslužili da odigramo neriješeno ili izgubimo i mislim da je pobjeda zaslužena. Negdje nas je i sreća nagradila i pogledala, ali to je sastavni dio fudbala“, poručio je „plavo – bijeli“ strateg.

Prije vodećeg gola našeg rivala iz Pljevalja pokušavali su Terzić, Mrvaljević i Đuričković, ali se defanziva protivnika dobro reagovala blokom, da bi nakon vođstva Rudara uslijedili udarci Ignjatovića, Ražnatovića, Đukanovića, Lusera, ali su lopte završavali ili pored stative ili su išle u spoljni dio mreže…

Rudar je zaprijetio krajem prvog dijela i početkom drugog sa dvije odlične šanse, sjajno ih je iskontrolisao naš kapiten Dragojević, a do kraja meča za sve se pitala samo Budućnost koja je pronašla odličnu energiju – pokušavali su Mrvaljević, Đukanović i Petrović prije pogotka Mrvaljevića, da bi kasnije plavi prijetili iz svih oružja, a prije egzekucije Miloševića najbliži pogotku je bio Đukanović, kome je golman rivala odbranio šut koji je išao pod prečku.

„Rudar je imao svoje šanse, posebno na početku drugog poluvremena, gdje je naš golman odlično reagovao. I čestitam im na odličnoj utakmici. Sa druge strane, mi iz utakmice u utakmicu stvaramo dosta šansi, negdje nam ta realizacija kaska, ali idemo dalje. Najvažnija su tri boda, istina mi do bodova dolazimo teško, svjesni smo toga, ali radićemo i na tome, kao i na ispravljanju svih grešaka“, jasan je Miodrag Džudović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *