Defanzivac Crvene zvezde odlučio – umjesto Srbije igraće za Crnu Goru!

Talentovani srpski štoper Andrej Đurić (20) donio je odluku da u budućnosti nosi dres Crne Gore, a ne Srbije. Informaciju je prenio “Sport klub” koji tvrdi “da su ostale još samo administrativne formalnost i da će on promijeniti nacionalni tim”.

 

On je rođen u septembru 2003. godine i bio je član mlade reprezentacije Srbije. Igrao je za selekciju do 21 godine, ali nije uspio da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću i da dobije poziv u seniorski tim. Interesantno je da će i u Crnoj Gori krenuti od mlađih kategorija.

 

Tačnije, dobio je poziv od selektora mlade reprezentacije (U21) Nikole Rakojevića i odlučio je da ga prihvati. Navodno ga u Crnoj Gori vide kao zalog za budućnost i plan je da mu daju šansu uskoro. On je trenutno u Spartaku iz Trnave i tamo igra kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde.

 

Imao je veću minutažu kada je Dejan Stanković bio na “Marakani”, pa je posijle toga proslijeđen na pozajmice, prvo u Domžale, pa sada u Spartak i tamo bi mogao da ostane, pošto je slovenački klub pokazao želju da ga zadrži.