Drešković meč winer protiv Fehervara

Debrecin nije izborio Evropu

Dušan Lagator 50 utakmica u dresu “Lokija”

 

Drešković meč viner protiv MTK-a

Uzbudljiva utakmica odigrana u 32. kolu OTP Bank lige Mađarske donijela je veliko zadovoljstvo navijačima Debrecina, koji su pobedili ekipu Fehervara rezultatom 1:0.

Meč winer ovog susreta bio je Meldin Drešković, čija je izvanredna igra rezultirala postizanjem jedinog gola. Iako to nije njegova specijalnost, Drešković je gol postigao na način karakterističan za iskusne golgetere. Drešković je ove sezone pokazao odlične performanse u dresu Debrecina, odigrao je 23 utakmice.
Postigao je dva gola, Drešković je svojim doprinosom na terenu dao značajan pečat ekipi.

Debrecin nije izborio Evropu

Trener iz Srbije Srđan Blagojević neće uspjeti da ponovi prošlogodišnji uspjeh sa Debrecinom i plasman u evropska takmičenja


Nažalost, njihova sezona će se završiti na petom mestu na tabeli, koje ne vodi u Evropu.

U 31. rundi su doživeli ubedljiv poraz od novog šampiona Mađarske, Ferencvárosa, rezultatom 5:1, Ferencvaroš sa klupe predvodi kao što je poznato Dejan Stanković.

Dušan Lagator 50 utakmica u dresu "Lokija"

Dušan Lagator, već drugu sezonu u klubu Debrecin, dobio je dres s brojem 50 prije utakmice protiv Fehervara . Ova utakmica je bila posebna za Lagatora jer je označila njegovu 50. nastup u dresu Debrecina. Tokom ove sezone, Lagator je odigrao 28 utakmica za tim i bio je jedan od najstandardnijih igrača. Treći crnogorski internacionalac Stefan Lončar takodje odlična sezina 31 utakmica i 4 postignuta gola.

  • TOP VIJESTI

Rade Bulić preuzeo Rudar, cilj vraćanje u Prvu ligu

June 22, 2024

Pljevlja, 22. juni 2024. - Radosav "Rade" Bulić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde i klubova u Srbiji, Rusiji i Poljskoj

Miljan Radović "sklapa"  turbo Sutjesku , treba da potpišu 4 nova igrača

June 21, 2024

Prema nezvaničnim informacijama, trener Miljan Radović je odlučio da u ovom prelaznom roku pojača Sutjesku mlađim igračima.

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog

June 20, 2024

S obzirom na činjenicu da je iza Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića

Dečić otputovao na Zlatibor , dva nova fudbalera u ekipi

June 20, 2024

Fudbaleri Dečića otputovali su na desetodnevne pripreme na Zlatibor, kako nezvanično saznajemo. Na listi putnika  su dva nova lica koja bi trebalo da budu buduća pojačanja tima.