Džeko i Mamadou u zajedničkom kadru – Legenda  i debitant u Trendyol Süper Ligi

Utakmica 38. kola Trendyol Süper Lige odigrana je između lidera prvenstva Fenerbahčea i ekipe Istanbul Spora, koji je već odavno bez šanse za opstanak u elitnom turskom šampionatu sa svega 16 osvojenih bodova.

Fenerbahče je ostvario ubjedljivu pobjedu rezultatom 6:0, što jasno govori o velikoj razlici u kvalitetu između ova dva tima.

 

 

Fotografija    Đžeko –  Mendy Mamadou

 

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste fotografija na kojoj se vide legendarni napadač Edin Džeko, koji je postigao jedan od šest golova za Fenerbahče, i Mendy Mamadou, koji je nastupao za crnogorske klubove OFK Titograd-Jezero i FK Petrovac, a sada igra za Istanbul Spor.

Senegalac Mamadou oduševljen iskustvom
Mendy Mamadou, Senegalac koji je inače  crnogorski zet, proveo je 86 minuta na terenu i istakao da je ovo bilo sjajno iskustvo za njega, posebno što je imao priliku da igra protiv igrača poput Džeka, kojeg veoma cijeni.

Mendy je početkom sezone potpisao trogodišnji ugovor sa Istanbul Sporom, za debitantsku sezonu u Turskoj odigrao je 32 utakmice i postigao 2 gola. Uprkos dolasku iz crnogorskog šampionata, Mamadou  se dobro “snašao” i pokazao da ima kvalitet.

  • TOP VIJESTI

Rade Bulić preuzeo Rudar, cilj vraćanje u Prvu ligu

June 22, 2024

Pljevlja, 22. juni 2024. - Radosav "Rade" Bulić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde i klubova u Srbiji, Rusiji i Poljskoj

Miljan Radović "sklapa"  turbo Sutjesku , treba da potpišu 4 nova igrača

June 21, 2024

Prema nezvaničnim informacijama, trener Miljan Radović je odlučio da u ovom prelaznom roku pojača Sutjesku mlađim igračima.

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog

June 20, 2024

S obzirom na činjenicu da je iza Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića

Dečić otputovao na Zlatibor , dva nova fudbalera u ekipi

June 20, 2024

Fudbaleri Dečića otputovali su na desetodnevne pripreme na Zlatibor, kako nezvanično saznajemo. Na listi putnika  su dva nova lica koja bi trebalo da budu buduća pojačanja tima.