INO. FUDBAL

Hrvatski drugoligaš Jarun bolji od Rudara u Medulinu (4-1)

U poslednjoj pripremnoj utakmici pred povratak u Pljevlja, sa desetodnevnih priprema u Medulinu, Rudar je poražen od hrvatskog drugologaša Jaruna sa 4:1. Jedini gol za tim iz Pljevalja postigao je Danin Talović u 38. minutu.

Trener Dragan Aničić odlučio da ovu utakmicu počnu: Baltić, Bakrač, Čepić, Peličić, Šahman, Zečević, Golubović, Talović, Janketić, Boričić i Gašević.

Prvi poraz Rudara u Medulini

Ovo je bio prvi poraz Rudara tokom priprema. U predhodne četiri utakmice Rudara je ostavrio dva remija i dvije pobjede i na momente prikazao odličan fudbal.

U prvoj pripremnoj utakmici Rudar je remizirao sa Beranama 0:0; potom je u medulinu savladao Prvu iskru iz Bariča sa 4:0, a potom Rudar iz prijedora sa 1:0, prrije prvog poraza Pljevljaci su igrali bez golova sa ekipom Karlovca.

Nakon povratka igrači će dobiti tri slobodna dana, a novo okupljanje zakazano je za ponedjeljak 13. februar. Kako sada stvari stoje Rudar će nastaviti sa radom u Pljevljima, gdje će 18. Februara na stadionu pod Golubinjom dočekati Mornar u prvom kolu proljećnjeg dila prvenstva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *