MERDIJANBET 1.CFL TOP VIJESTI

IGOR POČEK PRED RUDAR: TRI BODA PRIORITET

Mornar na Topolici u 14.00 sati dočekuju pljevaljski Rudar , a sjutrašnju utakmicu će direktno prenositi TV RTCG.

„Rudar je ekipa koja ima mlade perspektive igrače, ali i iskusne. To je tim koji je spoj mladosti i iskustva, sigurno je pred nama teška utakmica, vidjeli smo u prošlom kolu da je Rudar savladao izuzetno “neugodnu” ekipu Jedinstva ali nama su tri boda sa ove utakmice prioritet, u prvoj utakmici u Pljevljima mi smo stvorili dosta šansi i promašili penala pred kraj i mislim da smo nezasluženo izgubili tu utakmicu ” vratio se Igor Poček na utakmicu 2. kola, kada je Mornar imao sijaset sjajnih šansi, i promašio penal pred kraj .

Naš tim je protiv Rudara u nezavisnoj Crnoj Gori odigrao 18 utakmica (3 pobjeda, sedam remija, osam poraza).

” Ovo je ekipa koja ne zaslužuje mjesto na tabeli na kojem se trenutno nalazi, ali to moramo dokazati na terenu, uradićemo sve da dođemo do bodova i da krenemo u pozitivan niz , jer takva je liga dosta izjednačena i ako se povežu dvije-tri pobjede odmah slijedi i skok na tabeli ” , poručio je Igor Poček.

Sportski vikend za Mornar počinje danas (8.10.2022) utakmicom Mornar – Kom (Omladinska liga Crne Gore 8.kolo )koja počinje u 15:00 sati.

Sudije delegirane za sjutrašnju utakmicu : Nikola Vodjević, I pomoćnik Miliutin Đukić, II pomoćnik Vladislav Radenović, četvrti sudija Predrag Radovanović.

Izvor: www.fkmornarbar.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *