TOP VIJESTI

Jedinstvo odigralo dobru utakmicu sa Javorom u Ivanjici

Šefovi struke FK Javor Matisa i FK Jedinstva Bijelo Polje Vuko Bogavac i Igor Bondžulić  dogovorili su pošto je pripremna utakmica da se igra tri perioda po 45 minuta, da bi svi igrač i dobili šansu da dokažu da zaslužuju da budu starteri u prvenstvu.


Rezultat utakmice i strijelci ?

Konačan rezultat je bio 4️⃣ –3️⃣  za Javor Matis . Strijelci golova za domaći tim bili su :

⚽⚽ Norman Campbell, ⚽ Marko Maletić , ⚽ Lazar Nikolić

Za Jedinstvo :⚽ Žarko Korać, ⚽Muamer Lukač i ⚽Nikola Cvijović.


Dobra utakmica pulena Vuka Bogavca čitavu utakmicu bili su egal na terenu sa Ivanjičanima , i definitivno su namučili su Javor Matis u generalnoj probi pred početak Super lige Srbije . Do sada je Javor u pripremnim utakmica ostvario dvije pobjede protiv Dečića , Voždovca i remi bez golova protiv Kolubare.

Kapiten Haris Banda je povrijedjen i nije igrao u Ivanjici a kako nezvanično saznajemo Ivan Šaćo Ivanović je napustio klub nezadovoljan uslovima koje su mu ponudili za nastavak saradnje .


Ko su bili starteri Jedinstva na utakmici sa Javorom ?

S.Joksimović (golman), Đ.Cvijović, R.Krulanović, M.Dulović, Šćepanović, Dacić, Idrizović, Hajrović, Korać, Bojić, Djordjević.

Igrali su još : Š.Kolić (golman), Kovačević, Balić, Bugarin, Hadzibegović, N.Cvijović , Vlaović, D.Kolić ,Mušović, Šekularac i Mujanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *