Uncategorized

Ljutica, mladi štoper Mornara na listi želja poznatih klubova

Utakmice Mornara u finišu prvog dijela šampionata, pratili su skauti fudbalskih velikana iz regiona Srbije i Hrvatske, koji su došli zbog 17- godišnjeg štopera Velimira Ljutice.

Stručni štab Mornara na čelu sa Andrijom Delibašićem i Srdjanom Radonjićem ukazali su mu šansu u seniorskom timu , debitivao je sa 16 godina i opravdao povjerenje sjajnim igrama.

Ljutica je ove godine potpisa stipendijski ugovor , kada je saradnju sa Mornarom overio do 2025. godine.

Mitar Novaković – sportski direktor

– Inetresovanja je bilo za Ljuticu, mnogi moji prijatelji iz svijeta fudbala koje sam stekao tokom igranja, zvali su, raspitivali se, afirmativno govorili o njemu.

Skauti su bili na utakmicama, nama to kao klubu prija , znači da se dobro radi sa mladjim selekcijama. Konkretna ponuda za njega nije stigla, ali mi se ne žurimo, vjerujemo u njega i postpisali smo sa njim ugvor do 2025.godine

Ljutica je “primjećen” stručni štab mu je dao šansu koju je iskoristio, ali tu ima još mladih igrača koji su na pragu prvog tima. Bio je jasan Novaković

Ljutica je inače igrač sa ubedljivo najviše odigranih minuta od svih  u Meridijan 1. CFL ispod 18 godina. I to najbolje govori o kakvom se potencijalu radi. takođe nastupa ua mladu omladinsku reprezentaciju Crne Gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *