Sjutra se nastavlja prvenstvo Druge crnogorske fudbalske lige na kampu “FSCF”. Šestoplasirani Lovćen dočekuje drugoplasiranu ekipu Bokelja. Glavni sudija na ovoj utakmici biće Nikola Cvijović, pomagaće mu Marko Gojković i Goran Savićević, a četvrti sudija  je Nenad Čađenović.

Name
Petar Vukčević
Nationality
mneMontenegro
Current Team
BOKELJ

2. CFL

SeasonTeam AppearancesWin RatioDraw RatioLoss Ratio
23/24BOKELJ414116100.000.000.000

Razgovaramo sa 22-godišnjim Petrom Vukčevićem, koji igra u vezi kotorskog tima, o njegovim očekivanjima za sutrašnju utakmicu:

“Pa idemo Lovćenu u goste, ekipa koja ima dobre pojedince, takođe su se i pojačali na ovom prelaznom roku. Sigurno neće biti lako, ali mi znamo svoj cilj, potrudićemo se da nastavimo gdje smo stali u prvom dijelu sezone i nastaviti sa kvalitetnim partijama.”

Name
Danilo Bracanović
Nationality
mneMontenegro
Current Team
LOVĆEN

Danilo Bracanović, pojačanje Lovćena u ovom prelaznom roku iz Internacionala, je izjavio: ‘Poslije odlično održanih priprema i odlične atmosfere u ekipi, spremni dočekujemo utakmicu sa Bokeljom. Pozivam sve navijače da nas podrže, i nadam se da ćemo se svi radovati na kraju utakmice. Bokelj je dobra ekipa, ali i mi smo puni samopouzdanja i kvaliteta. Daćemo i više od 100%, pa ćemo vidjeti za koliko je to dovoljno”