3.CFL

Lovćen počeo pripreme sa četiri pojačanja, nova lica i u stručnom štabu

Nakon dva mjeseca pauze, fudbaleri “Lovćena” danas su počeli pripreme za nastavak sezone.

Na prvoj prozivci koju je izvšio trener Petar Kasom sa svojim stručnim štabom, bilo je prisutno 28 fudbalera.

Četiri nova igrača u Lovćenu

Poslije zimske pauze od danas smo konačno u trenažnom procesu. Na prvom treningu smo imali tridesetak igrača, među kojima je bilo i novajlija. U pitanju su Božidar Bujiša i Boško Tomašević koji su stigli iz “Mladosti” iz Donje Gorice, Risto Vujović koji je stigao iz “Budve”, te iskusni Nenad Vujović kome je posljednji klub bio “Grbalj “- rekao je šef stručnog štaba, Petar Kasom.

mamo dobre uslove da radimo na svom terenu, tako da ćemo to i iskoristiti. U planu nam je da odigramo pet pripremnih utakmica kroz koje ćemo pokušati da što bolje uigramo tim. Takođe, radimo na tome da dovedemo još nekoliko pojačanja, kako bi ekipa bila što kvalitetnija pred odlučujući dio sezone.

“Lovćen” je prvi dio takmičenja u Južnoj regiji završio sa deset pobjeda i jednim remijem, uz nestvarnu gol razliku – 55:1. Već tokom jeseni, Cetinjani su najavili da su spremni za povratak u Drugu ligu.

U prvom dijelu sezone smo pokazali da je uz pravi pristup uspjeh zagarantovan. Ambicije, svakako, ostaju iste, ali prije svega moramo da se pripremimo dobro i da budemo ozbiljni i profesionalni kao i do sada – zaključio je Kasom.

Inače, Kasomu će u narednom periodu pomagati Nikola Milanović koji se pridružio stručnom štabu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *