“Mali šampioni” –  fudbalski albumi sa samoljepljivim sličicama malih fudbalera za vaše omladinske škole i akademije

Predstavljamo “Mali šampioni” – kompaniju koja nudi jedinstvene fudbalske albume sa samolepljivim sličicama! Ovo nije samo za male fudbalere, već je dizajn albuma prilagodljiv i proširen na razne timske sportove poput košarke, rukometa i odbojke.

Veliki spisak klubova za koje su  radili brendirane albume: FK Partizan (Omladinska škola), Radnik Bijeljina, Segesta i mnogi drugi

Proces izrade je brz i efikasan – od trenutka fotografisanja dece, za samo 7 dana ćete dobiti kompletno pakovano izdanje albuma na vašu adresu.

 Svaki album sadrži kompletan broj sličica prema broju dece u klubu. Međutim, 10-15% sličica je pomešano kako bi podstakli decu na druženje i razmjenu unutar kluba.

Jednostavan je postupak:

Fotografišemo djecu (šalje se fotograf)

Klub priprema promocioni materijal za albume (tekstove, slike, itd.)

Radimo dizajn albuma i kada ga odobrite, šaljemo ga u štampu

Svako dijete  dobija svoj album i komplet sličica.

 Dodatno, klub besplatno dobija 2 albuma i par kompleta sličica kako bi pomogli deci da popune svoje albume. Cijeli  proces je na nama, fotografa šaljemo mi i on slika ekipu.

Ovo je odlična prilika za vaš klub da pruži jedinstveno i zabavno iskustvo za decu kroz ove fudbalske albume sa sličicama! Kontaktirajte nas da bismo zajedno kreirali nešto posebno za vaše mlade šampione.

Contact

Za sve detalje oko albuma i cijena

71ageman49@gmail.com

  • TOP VIJESTI

Rade Bulić preuzeo Rudar, cilj vraćanje u Prvu ligu

June 22, 2024

Pljevlja, 22. juni 2024. - Radosav "Rade" Bulić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde i klubova u Srbiji, Rusiji i Poljskoj

Miljan Radović "sklapa"  turbo Sutjesku , treba da potpišu 4 nova igrača

June 21, 2024

Prema nezvaničnim informacijama, trener Miljan Radović je odlučio da u ovom prelaznom roku pojača Sutjesku mlađim igračima.

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog

June 20, 2024

S obzirom na činjenicu da je iza Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića

Dečić otputovao na Zlatibor , dva nova fudbalera u ekipi

June 20, 2024

Fudbaleri Dečića otputovali su na desetodnevne pripreme na Zlatibor, kako nezvanično saznajemo. Na listi putnika  su dva nova lica koja bi trebalo da budu buduća pojačanja tima.