TOP VIJESTI

Milorad Peković dijelio svlačionicu sa Markom Rozeom trenerom Lajpciga !

Raste uzbuđenje pred duel između Lajpciga Crvene zvezde u 3. kolu Lige šampiona. Prvi put sastaće se srpski i nemački klub u okviru nekog UEFA takmičenja sjutra od 21.00 čas.

 

Iskočio je jedan detalj  pred ovaj meč da su sadašnji trener Dečića Milorad Peković je sa Markom Rozeom  dijelio svlačionicu u Majncu. Ni manje ni više, trener im je bio legendarni Jirgen Klop!

 

U Majncu ga trenirali  Jirgen Klop i Tomas Tuhel

 

Milorad Peković je bio vezista,prošao je omladinsku školu OFK Beograda, igrao dvije godine u Partizanu (1999-2001) i sa Partizano osvojio Kup 2001.godine.

 

Imao je sjajnu lijevu nogu, igrao pet godina za Majnc i zabeležio 122 nastupa i dao jedan gol. Za pet godina u Majncu treneri su mu bili  legende Jirgen Klop i Thomas Tuhel.

 

U Nemačkoj je nosio još i dresove Grojter Firta Haze Roštok. Sedam godina je nastupao za reprezentaciju Crne Gore . Posle okončanja igračke karijere bavi se trenerskim poslom, najpre je bio selektor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Crne Gore, vodio prvi tim Podgorice, da bi potom u Čukaričkom CSKA Sofija bio pomoćnik Saši Iliću, sada kao što je poznato on je šef stručnog štaba Dečića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *