Uncategorized

Mornar potpisao ugovor sa Ljuticom

Ne zapostavljaju na “Topolici” momke iz svoje Omladinske škole, njih nekoliko je na pragu prvog tima Mornara. Jedan od njih je i defanzivac Velimir Ljutica , sa kojim je uprava Barana potpisala trogodišnji ugovor, momak koji je ove sezone potvrdio svoj fudbalski potencijal potpisao je do 2025.godine.

Mitar Novaković: Velimir je jedan od momaka koji su budućnost kluba

„ Ljutica je izuzetan potencijal, već dugo je u Mornaru , još od pionirskih dana. Igrama u mlađim kategorijama skrenuo je pažnju na sebe, a već duže vreme je sa prvim timom. Na nama je da čuvamo našu djecu, Velimir je jedan od momaka koji su budućnost kluba. Odigrao je već i 8 utakmica za prvi tim, postigao jedan gol. Vjerujem , da će nastaviti da se razvija, uz evidentan kvalitet koji poseduje i da će na kraju ostvariti i neki dobar transfer iz našeg kluba “, kazao je sportski direktor Mornara Mitar Novaković.

Velimir Ljutica: Zahvalio bi upravi kluba i trenerima na ukazanom povjerenju

” Zahvalio bi se upravi kluba i trenerima na ukazanom povjerenju. Srećan sam zbog svog prvog stiprendijskog ugovora, u klubu u kojem sam ponikao i za koji mi je velika čast igrati. Na meni je da i dalje radim vrijedno na treninzima, jedno sam shvatio do sada, da bi se desili dobre stvari na terenu iza toga mora da se prolije mnogo znoja i da se pakleno radi na treninzima” , bio je jasan Ljutica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *