TOP VIJESTI

NAJBOLJI STRIJELAC CRNOGORSKOG PRVENSTVA NA METI BORCA

Banjalučki Borac radi na formiranju ekipe za narednu sezonu u kojoj će još jednom igrati u Evropi, a crveno-plavi tim već je pretrpio brojne izmjene.

Petorica igrača više neće nositi dres Borca, a od toga su četvorica ofanzivci, pa se klub iz Platonove već bacio na traženje pojačanja u ovoj liniji.

Nakon što su klub napustili napadači Panajotis Moraitis i Toni Jović, te krilni ofanzivci Ferhad Ajaz i Milan Vušurović klub traži pojačanje u špicu gdje praktično ima samo Jovu Lukića, jer se očekuje i odlazak Ante Živkovića, na kojeg se nije računalo ni u protekloj polusezoni.

Čelnici Borca sada su zainteresovani da dovedu najboljeg strijelca crnogorske prve lige , Adnana Bašića, piše Srpskainfo.

Dvadesetpetogodišnji napadač OFK Petrovca u 33 utakmice postigao je 14 golova, a ugovor mu ističe 30. Juna, tako da može da dođe kao slobodan igrač.

Osim toga Bađić posjeduje bh. pasoš s obzirom da je rođen u Mostaru, gdje je i počeo da trenira fudbal u omladinskim kategorijama Veleža.

Nakon toga bio je u Celju i Dravi u Sloveniji, potom u Luksemburgu gdje je nastupao za ekipe UNA Strasen i Titus, a bio je i češkom niželigašu Slavoj Višehrad iz Praga.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *