Uncategorized

Navijači postali generalni sponzor Željezničara

Danas je održana pres konferencija na kojoj je saopšteno da su navijači kluba, popularni “Manijaci”, postali generalni sponzor Željezničara.

Direktorica Amira Uzunović

“Konferencija će imati specifičan odjek u javnosti jer će ostaviti upečatljiv trag u historiji kluba. Prije nekoliko dana smo izjavili da generalni sponzor Caizcoin ne nastavlja s nama. Nekoliko upita je stiglo, jedno je od Udruženja navijača.”

Predstavnik navijača

“Akcija je unikatna i orginalna. Obraćam se svim navijačima da nas podrže i da bi ova akcija uspjela. Mi nećemo posustati, ova akcija će uspjeti 100%. Vjerujem da i oni koji nisu bili optimistični da će i oni okrenuti broj telefona i na taj način ćemo skupiti novac i postati sponzor. Ovo je najlakši i najbrži način da uspijemo ovo što smo zamislili. Mnogi su bili skeptični i za proslavu 100 godina, ali grupa je uspjela. Imamo čist obraz, nismo ničija struja niti frakcija. Molio bi sve zaljubljenike Željezničara da stanu uz nas. Akcija će trajati 10 dana, a brojevi ce biti aktivni do nove godine. Učinit cemo sve da ovo postane praksa te da naš grb stoji na dresovima. Nećemo se zaustavit na 150 hiljada poziva, želimo da bude što više.”

Kerim Balić, Član uprave

“Mi znamo da su sportisti najbolji ambasadori države, grada. Ponosni smo na našu grupu navijača. Sigurni smo da ćemo ovom inicijativom navijača da postanu generalni sponzor poslati jos jednu lijepu priču sa Grbavice. Nakon sto je došlo njihovo pismo namjere, brzo smo se sastali i sve uspjeli odraditi. Put da navijači postanu generalni sponzor počinje večeras.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *