Uncategorized

Novica Eraković na skeneru Partizana

Kako prenosi Sport Klub Partizan je zainteresovan za fudbalera Sutjeske Novicu Erakovića.

Novica Eraković je tokom leta, uprkos ponudama koje je imao iz inostanstva, odlučio da ostane u ekipi Sutjeske, a pokazalo se da je doneo odličnu odluku.

Naime, Novica Eraković je bez ikakve sumnje lider tima iz Nikšića, koji je stigao do polufinala Kupa, koji ima bod manje u odnosu na Budućnost, pa mu sledi borba za duplu krunu.

Eraković je u dosadašnjem delu sezone postigao četiri gola, uz četiri asistencija, a odlične partije nisu promakle oku stručnom štabu reprezentacije, pa je Novica Eraković jedini od fudbalera iz šampionata Crne Gore, dobio poziv za prijateljske utakmice koje slede protiv Slovačke i Slovenije.


U međuvremenu, interesovanje za Erakovića je pokazao Partizan. Preliminarni razgovori su obavljeni, a podsećanja radi, prvi trener Sutjeske je Nenad Brnović koji je dugo radio u stručnom štabu „crno-belih“.

Glavni konkurent Partizana, kada je angažovanje Erakovića, kome na leto ističe ugovor sa Sutjeskom u pitanju su Vojvodina, Rijeka, Koper….

Utakmica protiv Slovačke i Slovenije biće dobra prilika da Novica ponovo pokaže koliki potencijal i kvalitet poseduje, a nikoga ne treba da iznenadi, ukoliko Eraković uskoro zaduži opremu Partizana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *