MERDIJANBET 1.CFL TOP VIJESTI

Ognjen Gašević heroj Rudara

Ognjen Gašević je dao intervju za Pobjedu, i analizirao prethodnu i sledeće utakmice Rudara.

Dvadesetogodišnji ofanzivac proparao je protivničku mrežu u 30. minutu, da bi u 81. uskratio gostima mogućnost da pod Golubinjom izvuku bod.

Rudar je na ,,plus tri“ u odnosu na opasnu zonu, a isto toliko bodova udaljen je od četvrtog mjesta na tabeli.

– Presrećan sam zbog golova, ali više me raduje što smo uspjeli da dobijemo jako tešku utakmicu. Igrali smo dobro i adekvatno smo nagrađeni. Trijumf je sve što nam je trebalo nakon pauze. Uhvatili smo priključak za gornjim dijelom tabele i uradićemo sve da i dalje napredujemo – igrački, rezultatski i bodovno. Siguran sam da ovaj tim ima potencijala – kaže za Pobjedu Gašević, koji nastavlja:

– Pobjeda nam je dobrodošla na psihološkom planu. Dobili smo na samopouzdanju, a to je jako bitno za pripremu narednih izazova. Razgovarali smo sa novim šefom koji će pokušati da izvuče maksimum iz ekipe – dodao je mladi ofanzivac.

Rudar u neđelju gostuje Mornaru, pa dočekuje Iskru. Je li to šansa kontinuitet dobrih rezultata?

– Idemo redom, utakmicu po utakmicu. Spremamo se za gostovanje u Baru. Pobijedili smo Mornar kod kuće, a bilo bi lijepo da to ponovimo i na Topolici. Protivnik nije u najboljoj formi, ali je to skup kvalitetnih igrača koji će kao grupa proraditi prije ili kasnije. Nadam se, ipak, da protiv nas neće imati previše razloga za zadovoljstvo. Respektujemo Mornar, ali cijenimo sebe. Idemo tamo da se nadigravamo i nakon meča popravimo bodovni saldo – ističe Gašević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *