Oliver  Šarkić  potpisao na vjernost i ljubav Nataši !!

 

Poznati fudbaler Oliver Šarkić slavio je proteklih dana na dva fronta – kako na sportskom, tako i na privatnom planu.

 

Naime, Šarkić je stupio u brak sa svojom dugogodišnjom izabranicom Portugalkom  Natashom, vjenčanje je bilo  u Gimaraešu u Portugaliji. Par je u vezi već duže vrijeme.

 Konačno je došlo vrijeme da “okrune” svoju ljubav i formaliziraju odnos. Svečano vjenčanje održano je u užem krugu porodice i bliskih prijatelja. Na vjenčanju Šarkića u Portugal  došli su i klupski drugovi iz Dečića  AugustoChagas i Andrej Bajović.

prije vjenčanja, Oliver Šarkić je sa svojim klubom Dečić osvojio titulu šampiona Crne Gore, što je njegov najveći uspjeh u karijeri do sada. Tokom sezone 2023/24, Šarkić je predvodio svoj klub do ovog sjajnog rezultata.

 

Šarkićeva karijera:

 

Oliver Šarkić je rođen 23. jula 1997. godine u Grimsbiju, Engleska.. On je prošao kroz akademije Anderlehta i Benfike, a za Benfiku je debitovao 2015. godine. Karijeru je nastavio u nekoliko pozajmica i trajnih transfera, uključujući Leeds United, Burton Albion i Blackpool.

Na reprezentativnom planu, Šarkić je igrao za mlade selekcije Crne Gore, uključujući U17, U19 i U21 timove.

Nažalost, Šarkić neće imati previše vremena za proslavu i medeni mjesec. Već sljedećih dana mora se vratiti treninzima sa svojim klubom Dečić, koji očekuje zahtjevne pripreme za predstojeće evropske utakmice.

Bez obzira na poslovne obaveze, novopečeni supružnici sigurno će naći načina da proslave srećni čin stupanja u brak i nastave graditi svoju budućnost.

Čestitamo Oliveru Šarkiću i njegovoj supruzi Nataši na sklapanju braka!

Oliver Šarkić-Midfielder

   7.39

Sofascore rating

Draško Božović -Midfielder

   7.38

Caique Chagas-Midfielder

   7.18

Bojan Matić -Midfielder

   7.15