INO. FUDBAL TOP VIJESTI

Petrićev gest će dugo pamtiti ekipa Novog Pazara

FK Novi Pazar podelio je informaciju sa utakmice koju je ovaj klub odigrao na pripremama u Turskoj protiv Kapaza, gde je tešku povredu doživeo mladi Semir Alić, a trener Partizana, koji je prisustvovao utakmici imao gest za pamćenje. Naime, kada je Alić doživeo tešku povredu, najverovatnije prednjih ukrštenih ligamenata kolena, dok je ležao na nosilima, Petrić je preskočio ogradu, prišao do terena i zagrlio ga.

Na jučerašnjoj pripremnoj utakmici koju je naš klub odigrao protiv ekipe Kapaza povredu je doživeo naš mladi fudbaler Semir Alić. Gest za pamćenje napravio je prvi trener FK Partizan, Gordan Petrić koji je u trenucima kada je ambulantno vozilo došlo da transportuje povređenog igrača, preskočio ogradu terena prišao do Semira koji je ležao na nosilima i zagrljajem mu pružio podršku. Takođe, trener je odmah upravi FK Novi Pazar ponudio pomoć i sve kapacitete FK Partizan u eventualnom zbrinjavanju našeg fudbalera.

Utakmici su pored trenera Partizana prisustvovale i njegove kolege iz FK Partizan, delegacija FK TSC kao i još dvadesetak gledalaca. Nakon utakmice FK Partizan poslao je i poklon na recepciju hotela u kom su smešteni plavi, a koji je prosleđen Semiru Aliću. Stepen povrede našeg mladog fudbalera biće poznat tek nakon detaljnijih analiza. FK Novi Pazar najiskrenije se zahvaljuje Gordanu Petriću i FK Partizan na ovom zaista lepom gestu – navodi se u poruci Novog Pazara na Fejsbuk stranici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *