Uncategorized

Petrovac bez golova sa Kolubarom

Tim šefa struke Dušana Ivanovića odigrao je kvalitetnu utakmicu i potvrdio da iz meča do meča podiže formu.

Fudbaleri Petrovca odigrali su bez golova protiv Kolubare na Zlatiboru u okviru priprema za novu sezonu. Tim šefa struke Dušana Ivanovića odigrao je kvalitetnu utakmicu i potvrdio da iz meča do meča podiže formu. „Nebeskoplaviˮ nisu primili gol ni u drugoj utakmici, što je dobro, ali se isto tako očekuje i da napadači počnu ozbiljnije da tresu mreže rivala.

Novajlija Danilo Bakić kaže da pripreme protiču u najboljem redu i onako kako je stručni štab zamislio.

– Dobili smo ekipu Dečića i odigrali bez golova sa Kolubarom. U ovom meču smo većinu vremena bili bolji rival. Za sada sve prolazi kako treba, bez povreda, radimo odlično i ispunjavamo sve zahtjeve trenera Ivanovića. Nadam se da možemo biti iznenađenje ove sezone. Cilj nam je da budemo stabilni i da tražimo svoju šansu za izlazak u Evropu, a vjerujem da to ova grupa momaka može – kaže Bakić.

Inače, prvih 70 minuta protiv Kolubare igrali su Kordić, Malešević, Boljević, Dedić, Mikijelj, Franeta, Bakić, Adžović, Carević, Babić i Bašić.

U poslednjih dvadesetak minuta ušli su i Vojvodić, Zvrko, Matejić, Medigović, Popović, Dragović, Stojanović, Lambulić, Perović, Liješević.

[anwpfl-players type=”scorers” competition_id=”” join_secondary=”1″ season_id=”” league_id=”” club_id=”8444″ limit=”4″ soft_limit=”1″ show_photo=”1″ compact=”0″ hide_zero=”0″ penalty_goals=”0″ games_played=”0″ games_played_text=”Played” group_by_place=”1″ secondary_sorting=”” layout=””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *