MERDIJANBET 1.CFL TOP VIJESTI

Povratak Raičevića na teren posle povrede i gol za Mornar

Milivoje Beko Raičević dva mjeseca je bio van terena zbog povrede ledja, njegov povratak i postignuti pogodak za remi Barana protiv Jedinstva France, pokazao je da on veoma važan za ekipu Mornara .

Sjajna minijatura Ćetković- Raičević u 90. minutu, prvo je sa dva “lažnjaka” Ćetković izbacio kompletnu odbranu Bjelopoljaca i našao usamljnog Raičevića u šesnestercu koji majtorski “otvorio” nogu i sproveo loptu u gol Joksimovića.

Utakmica sa Jedinstvom najslabija od početka sezone

” Pa tu utakmicu smo odigrali najslabije ove sezone, za razliku od predhodnih dje smo bili bolji od protivnika, iako smo izgubili utakmice od Rudara, Arsenala i Dečića, ali na kraju smo izvukli neriješen rezultat.” Govori Raičević

Kriza rezultata jeste ali neke smo utakmice odlično odigrali

“Kriza rezultata jeste, ali mislim da smo odigrali dobro ove utakmice dje nismo uspjeli da uzmemo bodove. To je normalno u fudbalu, svima naidje takav period. Mislim da imamo odlicnu ekipu koja može puno da napravi ove godine. Daćemo sve od sebe da u narednim utakmicama ispravljamo neke greške koje smo pravili, i poboljšamo igru u narednim utakmicama. ” jasan je Raičević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *