TOP VIJESTI

Probudio se Dečić, pao je Rudar, remi Jezera i Petrovca

Odigrana su dva meča 23. kola šampionata Crne Gore u fudbalu. Dečić koji je doživeo tri poraza na startu drugog dela sezone (Iskra, Budućnost, Petrovac), slavio je protiv Rudara sa 1:0, dok je meč izneđu Jezera iz Plava i Petrovca završen bez pobednika – 1:1.

Dečić je posle velike borbe uspeo da savlada ekipu iz Pljevalja, a ulogu meč viner je prigrabio reprezentativac Crne Gore, Iljir Camaj, koji se tokom zime vratio u Dečić.

Camaj je doneo tri boda Dečiću, golom na dvadeset minuta pre kraja utakmice. Do kraja meča, na radost navijača Dečića, a na žalost navijača Rudara, mreže su mirovale.

Jezero iz Plava je povelo protiv Petrovca u režiji Jovana Pajovića. Jezero je na poluvremenu vodila sa 1:0, ali je već početkom drugog, Aldin Adžović uspeo da zatrese mrežu za ispostaviće se konačnih 1:1.

Petrovac ima 32, Dečić 31 bod i nastavljaju borbu za treće mesto koje vodi na evropsku scenu. Jezero nije daleko sa 28 bodova, a Rudar se sa utakmicom manje nalazi na začelju tabele sa 20 bodova i sledi mu borba za opstanak u elitnom društvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *