MERDIJANBET 1.CFL

Profesionalci i amateri, pet klubova iz Meridijanbet lige nemaju klupski sajt

Organizacija fudbalskog kluba se ne vidi samo na terenu i po rezultatima, već i po svemu oko kluba. Čak i u onim, naizgled najbanalnijim stvarima, poput klupskog sajta i društvenih mreža. U vreme potpune digitalizacije, kada su praktično sve informacije dostupne na internetu, pomalo neverovatno deluje da postoje profesionalni klubovi koji nemaju svoj sajt.

Klubovi koji imaju klupski sajt u Meridijanbet 1.CFL

Od 10 klubova, koliko se takmiči u Meridijanbet 1.CFL, pet klubova nemaju klupski sajt. Bez sajta su FK Dečić, Iskra, Petrovac , Jezero i Jedinstvo Franca. Ne znamo koji su razlozi zašto nabrojani klubovi nemaju klupske sajtove ali to je strašno neozbiljno za klubove koji se takmiče u elitnom rangu crnogorskog fudbala.

U Srbiji Mozzart Bet Super Liga Srbije koja ima 16 klubova, svi imaju svoje sajtove . SuperSport HNL u Hrvatskoj u kojoj se takmiči 10 klubova, svi su naravno zastupljeni putem sajtova na internetu.

Mahom se sadržaj klubova u Crnoj Gori svodi na najave i izveštaje sa utakmica, što je opet sasvim dovoljno za prosečnog fudbalskog navijača u Crnoj Gori.

FK Budućnost

https://www.fk-buducnost.me/


FK Sutjeska

http://www.fksutjeska.me/


FK Mornar

https://fkmornarbar.me


FK Arsenal

https://fk-arsenal.me


FK Rudar

https://fkrudarpljevlja.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *