Razočarenje u FK Otrant na člana uprave FK Mladost Mladost Lob Bet ‼️

 Razočarenje  FK Otrant u člana uprave FK Mladost DG ‼️

Prema zvaničnom  saopštenju koje je poslalo rukovodstvo FK Otrant Olympic, vidljivo je veliko razočaranje kluba zbog neprimjerenog postupka zvaničnika rivala, FK Mladost DG. U saopštenju  se navodi:

“Poštovani, u susret odlučujućim utakmicama za popunu Meridianbet 1.CFL apelujemo na sve aktere da prije svega vode računa o sportskom i ljudskom dostojanstvu i fer pleju a neka na terenu, u propisanim i obavezujućim uslovima, padne odluka o pobjednicima.

Svakako smo imali u planu obratiti se javnosti, medijima, navijačima, klubovima-akterima i FS i pozvati na fer i sportsku borbu ali, zbog događaja koji ćemo opisati, reagujemo hitno.

 Naime, poznato je da naš Otrant Olympic za istorijski plasman u elitni rang treba da igra protiv ekipe Mladosti DG. Upravo iz suparničkog tabora krenuli su verbalni pritisci, sa ciljem da se pokuša poremetiti atmosfera u našoj ekipi, naruši jedinstvo i hemija, mimo svih pravila i normi, fudbalskih i ljudskih.

Zvaničnik FK Mladost DG, g-din. Danilo Mugoša pozvao je i pokušao našeg igrača Miloša Mugošu, sugerišući mu da ne nastupi u baraž mečevima a da će, zauzvrat, dobiti unosan ugovor i povlašćen status u FK Mladost, odmah po okončanju ovosezonskog takmičenja. Razočarani smo postupkom predstavnika rivala, smatramo ovaj čin neprihvatljivim i apelujemo na dostojanstvenost i u pripremi i tokom predstojećih utakmica.

Otrant Olympic učiniće sve, sa svoje strane, da mečevi sa Mladosti budu istinski praznik fudbala.

S poštovanjem,
Uprava FK Otrant Olympic”

  • TOP VIJESTI

Rade Bulić preuzeo Rudar, cilj vraćanje u Prvu ligu

June 22, 2024

Pljevlja, 22. juni 2024. - Radosav "Rade" Bulić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde i klubova u Srbiji, Rusiji i Poljskoj

Miljan Radović "sklapa"  turbo Sutjesku , treba da potpišu 4 nova igrača

June 21, 2024

Prema nezvaničnim informacijama, trener Miljan Radović je odlučio da u ovom prelaznom roku pojača Sutjesku mlađim igračima.

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog

June 20, 2024

S obzirom na činjenicu da je iza Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića

Dečić otputovao na Zlatibor , dva nova fudbalera u ekipi

June 20, 2024

Fudbaleri Dečića otputovali su na desetodnevne pripreme na Zlatibor, kako nezvanično saznajemo. Na listi putnika  su dva nova lica koja bi trebalo da budu buduća pojačanja tima.