MERDIJANBET 1.CFL TOP VIJESTI

Samo četiri igrača sa maksimalnim brojem minuta u prvom dijelu Meridianbet 1.CFL

U vikendu iza nas okončan je prvi dio  sezone Meridianbet 1.CFL, a na odmor kao lider je otišao aktuelni prvak Crne Gore , FK Budućnost.

Rijetki su klubovi koji u određenom dijelu sezone nisu bili u problemima zbog povreda, a zanimljivo je da su samo četiri  igrača svih 1710 minuta proveli na terenu.

Golmani Petrovca  (Marko Kordić), Mornara (Stefan Popović) i Dečića (Igor Nikić) odradili sz svih 1710 minuta u prvom dijelu sezone.

 

Dejan Boljević ekipe iz Petrovca, jedini je  “igrač  iz polja” koji se može pohvaliti ovim učinkom.

Što se tiče aktuelnog prvaka i jesenjeg lidera , Budućnosti, najveću minutažu imao je Đorđije Pavličić (1620 minuta), drugi  po minutaži je Ognjen Gašević (1575 minuta) na trećem mjestu je Adnan Orahovac (1574 minuta).

Jovan Vujisić  imao je najveću minutažu kod Mladosti Lob.Bet (1439), Davor Kontić i  Petar Vuković   su  igrača  sa najvećom minutažom kod Jezera  (1692), dok je kod Sutjeske  Meridianbet to Srđan Krstović (1660).

 

Kod Rudara  najveću minutažu imao je Andrej Pupović (1611), kod Arsenala Dušan Puletić (1620), a kod  Jedinstva France  Alija Krnić  (1617).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *