Škrijelj i Stijepović u istom timu u narednoj sezoni 

 Dva crnogorska fudbalera potpisala za FC SuhuReku, novog superligaša Kosova
Nikola Stijepović, 30-godišnji defanzivac, i Alden Škrijelj, 23-godišnji napadač, potpisali su jednogodišnje ugovore sa FC SuhaReka – novim članom Superlige Kosova.
Interesantno je da FC SuhaReka dolazi iz istog grada Suhe Reke odakle je i aktuelni osvajač duple krune Kosova – ekipa Ballkanija. Ovaj mali grad koji broji oko 11 hiljada stanovnika sada će imati čak dva kluba u elitnom rangu Kosovske fudbalske scene.

Alden Škrijelj -LW

Montenegro , Age 23

16 2

Sofascore rating

Mladi crnogorski napadač Alden Škrijelj, koji je prošle sezone ostavio dobar utisak nastupajući za Fušu Kosova, pojačava redove novog superligaša FC SuhaReka. Ovaj 23-godišnjak potpisao je jednogodišnji ugovor sa ambicioznim klubom iz Suhe Reke.

Škrijelj je u prethodnoj sezoni u dresu Fuše Kosova pokazao da posjeduje kvalitet,  njegove dobre partije preporučile su ga za prelazak u redove FC SuhaReka, koji pravi respektabilnu ekipu sa ciljem da se nametne u Superligi Kosova, ali i da ostvari evropske ambicije

Nikola Stijepović -LB

Montenegro , Age 30

32 1 2

Sofascore rating

Nikola Stijepović, odlučio je da napusti Sjevernu Makedoniju i prihvati novi izazov u Superligi Kosova. 
Nakon odlične sezone u dresu Voska Sporta nije bilo teško naći novi klub , igrao je  finale Kupa Makedonije, Stijepović sada potpisuje jednogodišnji ugovor sa FC SuhaRekom.

Stijepović je prošle sezone odigrao čak 32 utakmice za Voska Sport, postigavši 1 gol i upisavši 2 asistencije.