MERDIJANBET 1.CFL TOP VIJESTI

Stefan Popović: Mornar želi plasman u polufinale Kupa

Mornar sutra (srijeda, 1. novembar) dočekuje Budućnost u Baru u okviru četvrtfinala Kupa Crne Gore. Utakmica počinje u 17:30 sati. Četvrtfinale se igra na jednu dobijenu utakmicu, tako da će se pobjednik plasirati u polufinale Kupa, koje će se igrati na proljeće.

 

Name
Stefan Popović
Nationality
mneMontenegro
Current Team
FK MORNAR

 

 

Golman Mornara, Stefan Popović, je optimista da Mornar može doći do polufinala i postići istorijski uspjeh za klub:

 

“Čeka nas četvrtfinale Kupa protiv najvećeg kluba u državi. Sigurno da smo mogli dobiti lakšeg protivnika na žrijebu, međutim, mislim da naše igre ove sezone daju za pravo da se nadamo prolasku u narednu rundu i da ćemo imati nešto za reći na predstojećoj  utakmici.

Svaka čast ekipi Budućnosti, Budućnost je ipak Budućnost i ne treba im prijetiti, ali imamo razloga za optimizam da možemo postići istorijski uspjeh za Mornar, jer Mornar nikada nije bio u polufinalu Kupa Crne Gore. Nadamo se da ćemo sutra uspjeti u tome”, rekao je Stefan Popović.

 

Službena lica na sutrašnjoj utakmici su: Radoš Ilinčić iz Podgorice – Delegat, Dejan Marković – Sudija, Srđan Jovanović – I pomoćnik, Goran Savićević – II pomoćnik, Vojin Vojinović iz Podgorice – IV sudija i Goran Mihaljević iz Podgorice – Kontrolor suđenja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *