Don't miss new updates on your email

ROLAJ ME

Tarik Čikić : Vrijedno smo radili godinu dana za ovaj trenutak

FOTO:

Rožaje, 16. maja 2024. – Fudbalski klub Ibar se suočava s ključnim trenutkom u svojoj istoriji, dok se sprema za baraž utakmice za ulazak u Drugu ligu. 

 

Uzimajući u obzir sve faktore, Ibar bez sumnje zaslužuje svoje mesto u Drugoj ligi, s obzirom na njihov solidan stadion, bogatu klupsku tradiciju i vjerne navijače, ali kvaliet treba dokazati na terenu i potvrditi promociju kluba u veći rang.  

 

Defanzivac Ibra, Tarik Čikić, izrazio je svoje samopouzdanje i optimizam. 

 

Ekipa Ibra je tokom protekle godine vredno radila kako bi se pripremila za ovaj ključni trenutak, ostvarivši maksimalan učinak u prvenstvu. Čikić je naglasio da se tim neće opustiti, već će se potpuno fokusirati na prvi susret sa ekipom Zete, koji će biti ključan za otvaranje baraž serije.

 

 

 

 

“Momci su vrijedno radili godinu dana za ovaj trenutak. Imamo maksimalan učinak u prvenstvu, ali se nećemo opustiti. Sada je fokus na Zeti, gde se nadamo da ćemo uz pravi pristup otvoriti seriju baraža sa pobjedom”, izjavio je Čikić.

 

 

 

Svjestan kvaliteta ekipe Zete, Tarik Čikić je naglasio da će dodatno analizirati protivnika kako bi se pripremio za prvi duel. Ipak, istakao je da je Ibar svestan vlastitih kvaliteta i da ima pravu šansu za povoljan rezultat.

 

 

“Svesni smo kvaliteta Zete, sada kada već znamo da prvu utakmicu igramo sa njima. Analiziraćemo ih dodatno. Ali smo svesni i naših kvaliteta, itekako imamo šanse, nadamo se povoljnom rezultatu”, dodao je Čikić.

 

 

 

Utakmica između Ibra i Zete će se odigrati 18. maja na stadionu “Trešnjica”, a očekuje se velika podrška navijača koji će biti  pratiti nastup svoje ekipe u ovom važnom susretu.

 

 

Nakon duela sa Zetom, ekipa Ibra će se suočiti sa ekipom Budve u narednom meču u Rožaju. Ovo su ključni susreti koji će odlučiti o sudbini Ibra u borbi za ulazak u Drugu ligu.

 

Tarik Čikić

Season Date Left Joined MV Fee
23/24 Jan 19, 2024 OFK Borac FK Ibar - ?
23/24 Aug 4, 2023 FK Ibar OFK Borac - free transfer
22/23 Jan 24, 2023 Without Club FK Ibar - ?
22/23 Jul 1, 2022 FK Berane Without Club - -
21/22 Aug 4, 2021 NK Fuzinar U19 FK Berane - free transfer
20/21 Feb 16, 2021 Jedinstvo NK Fuzinar U19 - free transfer

  • TOP VIJESTI

Rade Bulić preuzeo Rudar, cilj vraćanje u Prvu ligu

June 22, 2024

Pljevlja, 22. juni 2024. - Radosav "Rade" Bulić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde i klubova u Srbiji, Rusiji i Poljskoj

Miljan Radović "sklapa"  turbo Sutjesku , treba da potpišu 4 nova igrača

June 21, 2024

Prema nezvaničnim informacijama, trener Miljan Radović je odlučio da u ovom prelaznom roku pojača Sutjesku mlađim igračima.

Šok u Mostaru: Petrović više nije trener Zrinjskog

June 20, 2024

S obzirom na činjenicu da je iza Petrovića uspješnih šest mjeseci na klupi Plemića

Dečić otputovao na Zlatibor , dva nova fudbalera u ekipi

June 20, 2024

Fudbaleri Dečića otputovali su na desetodnevne pripreme na Zlatibor, kako nezvanično saznajemo. Na listi putnika  su dva nova lica koja bi trebalo da budu buduća pojačanja tima.