INO. FUDBAL TOP VIJESTI

ŽREB ZA MONDIJAL U KATARU “Deža vi” za Srbiju, Brazil i Švajcarska rivali “orlova”, jaka selekcija iz Afrike treći protivnik

U Dohi je u 18 časova održana ceremonija žreba za predstojeće Svetsko prvenstvo. Mondijal u Kataru igra se od 21. novembra do 21. decembra. Evo u kojoj je grupi Srbija.Srbija je u “G” grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru. Sudbina, šta li je, “orlovi” će kao i na Mondijalu u Rusiji da budu u grupi sa Brazilom i Švajcarskom. Treći rival nam je jaka selekcija iz Afrike – Kamerun.

Srbija će 24. novembra na startu da igra sa Brazilom. Četiri dana kasnije je dvoboj sa Kamerunom. Na kraju 2. decembra je rival Švajcarska. Dva najboljeplasirana tima prolaze u osminu finala.

Podsetimo, u Rusiji je Srbija poražena u kontroverznom meču od Švajcarske, a potom u Moskvi od Brazila. Nismo se plasirali u nokaut fazu.

Srbija se na Mondijal u Kataru plasirala kao prvoplasirani tim UEFA “A” grupe kvalifikacija. “Orlovi” su na tabeli iza sebe ostavili Portugaliju, Luksemburg, Republiku Irsku i Azerbejdžan. Srbija je igrala na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji i završila je kao trećeplasirani tim u grupi iza Brazila i Švajcarske, a ispred Kostarike koju smo jedinu pobedili. Vreme ja za korak više.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *